dimecres, 26 d’octubre de 2011

CONTROL DE MEDI DEL TEMA 2 : LA SALUT-Dimecres 2 de novembre !!!

Com que avui hem fet el control de català a primera hora i hem allargat fins l'hora de medi no hem tingut temps de repassar el tema 2 de medi degudament. Per això crec que es convenient dedicar les sessions que tenim divendres per a repassar. D'aquesta manera, el control de medi previst per aquest divendres 28 d'octubre es farà DIMECRES 2 DE NOVEMBRE i així tendreu més temps per a estudiar i assimilar conceptes.

Aquí us deixo el què heu d'estudiar per al control.

Els hàbits saludables ( què són?)( la definició és a la pàgina 20 del llibre).
També saber quins són els hàbits saludables ( i les característiques principals d'aquests). Pàg 20 i 21 del llibre de medi.
Els aliments i els nutrients: Saber quins nutrients hi ha i a quins aliments es troben ( que ens aporten. Exemple : els greixos ens aporten energia) i les característiques de cada nutrient.Pàg 24 i 25
Saber de quins aliments no hem d'abusar (ex: xoriç, dolços). Pàg 24 i 25.
Saber la definició de dieta saludable i dieta suficient ( pàg 26).
Saber què és la roda de l'alimentació. Pàg 27. ( Roda on es representen els diferents grups d'aliments que hem de prendre).Saber quins grups d'aliments hi ha (dolços, oli i fruits secs, llet i derivats lactis, carni i peixos, fruita, verdura i hidrats de carboni).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada